• Home
  • Het beste handvat voor jou

De 7-Serie van SQlab

Vind het beste handvat voor jou

Waarom de 7-Serie?

Waarom beginnen alle SQlab handvat namen met een 7? Wij krijgen deze vraag vaak gesteld. Het is heel simpel, de 6-serie is voor onze zadels. En de 8-serie is al in gebruik voor stuurpennen.

Alle handvatten. Een overzicht.

We zetten in dit overzicht onze handvatten even onder elkaar. De 702 is het comfort model met een grote vleugel. Door het grote contactoppervlak is de ondersteuning maximaal.
De 710 volgt dezelfde design filosofie als de 702, maar heeft een compactere vorm. Dit handvat is zeer geschikt voor de actieve trekkingfietser of mountainbiker.
De 711 is een perfecte grip voor de mountainbiker die technische trails rijdt. Dit handvat biedt veel grip en biedt gelijk controle en comfort.
De 7OX tenslotte is gericht op optimale grip voor de veeleisende rijder die ook van de gebaande paden af gaat. Met name gericht op gravity, enduro en downhill rijders.

Meten is weten.

In de fietsergonomie gaat het bij SQlab om meten. Meten is weten zeggen wij altijd. Wil je weten wat de juiste maat is voor jouw hand?

Download het meetformulier. Leg je middelvinger tegen de rode pijl aan. Het gebied waar het kuiltje tussen je duim en je wijsvinger het laagst is bepaald je maat. In het geval van het voorbeeld hiernaast is dit een maat Medium voor onze handvatten.

Voor mountainbike handvatten raden wij aan om altijd een maat kleiner te kiezen. In verband met het gebruik van handschoenen.

Nieuwsgierig geworden?
Ontdek alle handvatten
van SQlab

Comfort, ergonomie, lichtgewicht!

Ga naar de handvatten
Terug naar boven