• Home
  • Ergonomische oplossingen van SQlab
Ergonomische oplossingen
van SQlab


Heb jij tijdens het fietsen wel eens last van zadelpijn, tintelende vingers of rugpijn? Veel mensen denken dat dit erbij hoort, maar niets is minder waar. Met het uitgebreide assortiment biedt ergo-specialist SQab een oplossing voor iedere fietser.

SQlab specialiseert zich in de drie contactpunten van de fiets (handen - bekken - voeten). Zo moet een fietszadel niet alleen perfect passen bij zowel de mannelijke als de vrouwelijke anatomie, maar ook het lichaamsgewicht goed verdelen. De grepen moeten niet alleen gevoelloze vingers voorkomen door hun goede pasvorm, maar ook gemakkelijk en stevig gemonteerd kunnen worden. Als laatste moeten de voeten goed in de schoenen zitten en op de pedalen staan, zodat de krachtoverbrening optimaal is.

Ergonomische concepten van SQlab

Door verschillende kennisgebieden te combineren, kijken we vanuit verschillende perspectieven naar de oorzaak van klachten tijdens het fietsen. We combineren onze kennis van ergonomie, geneeskunde en fietsen tot ergonomische en sportieve producten. Bekijk hieronder een overzicht van de verschillende ergonomische concepten van SQlab.

Terug naar boven