• Home
  • Op zoek naar betere prestaties en meer comfort?
Betere prestaties en
meer comfort?

Dit is het geheim!

Zadelpijn, tintelende vingers of dove tenen?

Heb je ook last van pijn tijdens het fietsen, waardoor je niet de prestaties kunt leveren die je wel zou willen?

Bij SQlab zijn we ons bewust van de pijnlijke obstakels die fietsers tegenkomen. Die vervelende druk op je zitbotten, die vermoeide handen en die ongemakkelijke voeten – ze zijn niet alleen hinderlijk, ze staan tussen jou en de rit waar je van droomt.

Gelukkig heeft SQlab de oplossing. Onze producten zijn ergonomisch ontworpen, voor een naadloze harmonie tussen jou en je fiets.

Gemaakt voor jouw lichaam

Onze ergonomische producten zijn niet zomaar accessoires; ze zijn de sleutel tot een volledig getransformeerde fietservaring.

Van fietszadels die zorgen voor de perfecte drukverdeling op je zitbotten tot handvatten die de spanning verminderen en pedalen die je voeten in harmonie met de pedalen houden, onze producten zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en toewijding aan jouw comfort en succes.

Het perfecte zadel

Een zadel moet passen als een paar schoenen. Is dit niet het geval? Dan ontstaat er zadelpijn. Om dit te voorkomen heeft SQlab verschillende oplossingen. Eén daarvan is een meetmethode om de afstand tussen je zitbotten op te meten en zo de perfecte maat zadel te kunnen adviseren.

Voorkom zadelpijn
Grip op je stuur

Vasthouden, sturen, remmen. Dat zijn de belangrijkste taken van de handen tijdens het fietsen. Met de ergonomische handvatten en sturen van SQlab zorg je ervoor dat je handen zoveel mogelijk ontlast worden. Tintelende vingers zijn verleden tijd!

Houd altijd voldoende grip
Kracht in de voeten

Voor een efficiënte krachtoverbrenging is het belangrijk dat de voet goed in je schoenen zit, maar ook dat je voet goed op de pedalen staat. Met de ergonomische zooltjes en pedalen trap je zo efficiënt en comfortabel mogelijk vooruit.

Zorg voor de beste krachtoverbrenging
Klaar met pijn tijdens het fietsen? Ontdek onze oplossingen in onze webshop:
Terug naar boven