• Home
  • Reviews
  • Vastgehouden door Velozine: SQlab Innerbarends 411

Vastgehouden door Velozine: SQlab Innerbarends 411

op May 05, 2021
SQlab 411 Innerbarends - review Velozine

"Af en toe zie je ze nog langskomen in het bos: bar ends. Meestal op een fiets met opvallend kleine wielen én een opvallend smal stuur. Op nieuwe fietsen zie je ze eigenlijk niet meer. Afgezien van het feit dat het er niet echt uitziet op de brede risers van tegenwoordig, werken ze óók gewoon niet lekker op die brede sturen."

"En toch, terugdenkend… op lange rechte stukken was het bést relaxed. Op sommige klimmetjes ook. Dit moet SQlab óók gedacht hebben, toen ze de Innerbarends introduceerden. Wij doken er mee het bos in."

Velozine was toch wel erg nieuwsgierig naar de nieuwe Innerbarends van SQlab en gingen er mee op pad. 

Remmen vanaf Innerbarends

Wat vond Velozine van de SQlab Innerbarends?

"De Innerbarends verdienen een plekje op het stuur van iedere mountainbiker die graag wat ontspannen afwisseling in houding wil, of op lange rechten stukken iets minder wind wil vangen. Dat je op de Innerbarends 411 ook nog gewoon prima kan remmen, is een dikke veiligheidsplus. Dat alles leveren ze voor een redelijke van € 39,95 en een meergewicht van 108 gram per paar (fabrieksopgave). Mag het wat duurder én lichter zijn, draai dan de getallen van prijs en gewicht grofweg om: voor € 129,95 scoor je de Innerbarends 411 R Carbon, die wegen volgens de fabrikant slechts 39 gram per paar. Zijn ze onmisbaar? Nee. Zijn ze prettig? Jazéker!"

Bestel de SQlab 411 Innerbarends nu via de webshop. 

Meer lezen? Lees hier de review op Velozine.

Terug naar boven