• Home
  • Reviews
  • SQlab 712 stuurlint - Getest door Wielrenblad

SQlab 712 stuurlint - Getest door Wielrenblad

op June 16, 2021

SQlab is misschien voornamelijk bekend vanwege de ergonomische zadels, maar het assortiment bevat ook vele andere producten die ervoor zorgen dat fietsen zo leuk mogelijk is. 

Eén van de nieuwste producten in het uitgebreide assortiment is het SQlab 712 stuurlint. Ook het comfort en grip van stuurlint hangt nauw samen met de grootte van je handen. Daarom heeft SQlab het stuurlint zo ontworpen dat je hem op drie manieren kunt wikkelen en zo de dikte zelf kunt bepalen. 

Wielrenblad heeft het stuurlint getest:

"Het materiaal zelf is supersticky, wat stroefheid betreft kan het 712-lint mee met de beste, dus qua grip zit het wel goed. De meeste sticky linten mag je niet uitrekken tijdens het wikkelen, maar voor het SQlab stuurlint is een beetje strak wikkelen juist welkom, anders is er kans op schuiven. Dan nog voelt het gewikkeld in maat M een tikje dikker aan dan een gemiddeld lintje, er zit duidelijk een stukje demping in. De meegeleverde stuurdoppen zijn niet de mooiste die we ooit zagen, maar de prijs is dan ook uiterst netjes. Ook de looks zijn, zeker voor een (Duits) ergonomisch product, dik in orde."

Lees de volledige review op de website van Wielrenblad!

Wil je het stuurlint zelf eens uittesten? Bestel hem dan direct via de webshop.

Terug naar boven